Algemeen traject

Algemeen traject

Algemeen traject

Algemeen traject

Consult

Bij uw eerste consult zullen wij informatie geven over de mogelijkheden, kosten en nazorg. Zo weet u wat u te wachten staat.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak na uw consult nemen wij de eerste afdrukken van uw gebit. Dit hebben wij nodig om een speciale mal te maken voor uw volgende afspraak.

Tweede afspraak

Hier gebruiken wij de mal die wij tijdens het eerste consult gemaakt hebben om de definitieve afdrukken te maken en, als het kan, een werkmodel.

Derde afspraak

Bij de derde afspraak bepalen wij de beet van uw prothese. Ook mag u tijdens deze afspraak de kleur en het model van uw tanden uitkiezen.

Vierde afspraak

Tijdens deze afspraak wordt u prothese in was gepast. Dit wil zeggen dat uw voor het eerst kennis maakt met uw nieuwe gebit. Mocht u aanpassingen willen is dit het moment om deze aan te geven. Wij adviseren (indien mogelijk) iemand mee te nemen uit uw eigen omgeving om mee te kijken.

Vijfde afspraak

Uw gebit wordt tijdens deze afspraak geplaatst. Dit zal natuurlijk even wennen zijn met praten, eten en hoe het eruit ziet. Dit is gebruikelijk en went na een tijdje. Mocht u drukplekken* voelen laat dit ons dan weten. Wij zijn pas tevreden als u met zekerheid durft te lachen.

*Wennen kost tijd, maar drukplekken moeten direct verholpen worden. Mocht u pijn hebben door drukplekken, neem dan contact met ons op. U wordt dezelfde dag nog geholpen.

Controle, laatste afspraak

Na ongeveer twee weken ná het plaatsen van uw prothese zullen wij een controleafspraak met u inplannen. Deze afspraak maken wij om te controleren of alles naar wens is verlopen.

Logo-s_ONT_02

Nela Ramirez is gecertificeerd tandprotheticus en aangesloten bij het ONT, Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

Nela Ramirez is gecertificeerd tandprotheticus en aangesloten bij het ONT, Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.